Logo

Grydestegt moskusand

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grydestegt moskusand


Anden bliver rigtig god og saftig, så opskriften kan varmt anbefales frem for at stege anden i ovnen


#

1 moskus and på ca. 3 kg
2 æbler
svesker
1 dl vand/bouillon

1 dl portvin 

1 tsk knuste enebær

salt og peber


Gnid anden indvendigt og udvendigt med knuste enebær, salt og peber

Fyld anden med æblebåde og svesker.

Brun anden på alle sider i en (jern)gryde.


Hæld bouillon og portvin ved og læg låg på.

Lad anden simre/stege med andebrystet nedad i 2 timer.
Vend anden og steg videre 1 time med ryggen nedad.


Stil nu til afkøling i fedtskyen til næste dag med brystet nedad, uden låg.
Tag anden op, partér og lun i 120 ºC varm ovn.
Sæt til slut under grill for sprødt skind.
Hold øje med grillen.

 

 

Se også: Grydestegt gråand og/eller Grydestegt vildand eller endnu bedre: Moseand med æble/avocado-salat






Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (18 stemmer)
Siden er blevet set 12.299 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her