Logo

Grydestegt gråand

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grydestegt gråand


#

2 gråænder
1 løg
3 gulerødder
1 porre
1 tsk knust enebær
5 dl vildtbouillon
salt og peber
2,5 dl piskefløde

lidt portvin

*


Rens ænderne.
De brunes på en hed pande med lidt olie, tages af, hvorpå urterne brunes godt i olien.
Urter, fond og ænder lægges i gryde og krydres.

Derefter steges det i ca. 20-25 minutter under låg
Ænderne tages op og lægges i et klæde.
Piskefløde tilsættes fonden, og den reduceres til det halve.
Urterne tages af og fonden jævnes og kan evt. smages til med lidt portvin.





Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (8 stemmer)
Siden er blevet set 6.155 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her