Logo

Grydestegt dyrekølle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ kg hjortekølle u/ben
2 ½ dl kogende vand
2 gulerødder i tern
1 laurbærblad
2 hakkede løg
10 peberkorn
1 dl rødvin
3 dl piskefløde
50 g ribsgelé
500 g champignon
200 g bacon i skiver

Køllen gnides med salt og peber.
Brunes i en gryde sammen med 2-3 skiver bacon.
Vand, gulerødder, laurbær, løg og peberkorn tilsættes.
Småkoger under låg i ca. 90 minutter.
Kødet vendes jævnligt og den sidste halve time tilsættes vinen.
Stegeskyen sies, fløde tilsættes hvorefter der smages til med salt, peber og ribsgelé inden saucen jævnes.
Kødet skæres ud i ½ cm tykke skiver og pyntes med bacon i terninger ristet sammen med champignon.
Serveres med smørstegte kartofler og kogte grønsager eller årstidens salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (9 stemmer)
Siden er blevet set 5.873 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her