Logo

Grydestegt Dådyrkølle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg udbenet kølle
2-3 skiver bacon
¼ l. kogende vand/fond
2 stk gulerødder i tern
1 laurbærblad
2 hakkede løg
10 peberkorn
1 dl rødvin
Salt
peber

Pynt:
180 g bacon i terninger
500 g champignon

Sauce:
3 dl fløde
50 g ribsgele

køllen gnides med salt og peber. Brunes i gryde sammen med baconskiver ne. Vand/fond tilsættes sammen med gulerødder, laurbærblad, hakkede løg og peberkorn. Småkoger under låg ca. 90 min. Kødet vendes jævnligt og den sidste halve time tilsættes rødvin.
Kødet skæres ud i ca. ½ cm tykke skiver og pyntes med bacon i terninger ristet sammen med champignon.

Sauce:
Stegeskyen sies, fløde tilsættes, hvorefter saucen smages til med salt, peber og ribsgele inden den jævnes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.138 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her