Logo

Gryderet med svinekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gryderet med svinekød


# Ingredienser:

150g bacon

500 g svinekød i tern
2 tsk paprika

2 store løg

500 g champignon
5 dl bouillon

2 spsk majsstivelse
lidt fløde 9%

125 g cocktailpølser
salt og peber

Tilbehør: Kogte ris og salat


Fremgangsmåde:

Skær bacon i tern og svits det i en gryde uden fedtstof.

Tilsæt svinekødet og svits det med 3-4 min. sammen med paprika.

Tilsæt hakket løg og champignon i skiver og lad dem svitse i yderligere 4 min.

Tilsæt 5 dl bouillon og lad retten simre ved svag varme i 20-30 min.

Rør majsstivelsen ud i fløden og hæld det i gryden under omrøring.

Lad saucen koge op, tilsæt cocktailpølserne og lad dem koge med et par minutter.

Smag til med salt og peber.



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 6.233 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her