Ananas er gul og rund som solen selv. Og den syrligtsøde frugt giver
smukt modspil til svinekødet.
2 løg
olie
½ ananas
2 tsk karry
4 spsk risvineddike
2 spsk sukker
2-3 spsk rosiner
1 stor svinemørbrad
2 courgetter
4 dl couscous
salt og peber.
*
Skær løgene i både og svits i olie. Skær ananas i tynde skiver og svits med.
Drys karry over og vend.
Tilføj eddike, sukker og rosiner og vend.
Lad simre i få minutter til det har konsistens som chutney.
Skær mørbraden over på den korte led.
Flæk nu hver del på langs i 2 eller 4 lange "pølser".
Sæt kødet på spyd, drys med salt og peber og kom lidt olie på.
Grillsteg kødet i alt ca. 10 minutter.
Skær courgetterne i lange både og lad dem småkoge i letsaltet vand i 3 minutter.
Tilbered couscous efter anvisning på pakken.
Lav en bund af courgette og couscous og fordel kød og lun chutney ovenpå.