Sæt nye kartofler på
spid med kød eller fisk og steg spiddene på grillen nemt og lækkert.
Arbejdstid: 20 min.
Grilltid: 10-15 min. Ikke fryse-egnede. 2 personer. Er du alene så halver
portionen.
#
Med chorizo:
300 g nye kartofler
1 squash (terninger)
2 spsk olie
frisk rosmarin
(finthakket)
salt og peber
100 g tørret
chorizopølse
eller 250 g frisk
chorizopølse
*
Skrub kartoflerne
rene og kog dem 10min. i saltet vand. Hæld vandet fra kartoflerne og vend dem
sammen med squash, olie, rosmarin, salt og peber.
Skær tørret
chorizopølse i tynde skiver. Skær frisk chorizopølse i tykke skiver/stykker.
Træk squash og
kartofler på spid sammen med chorizopølse og steg spiddene på grillen (ca. 10
min.).
Vend nogle gange
undervejs og server som forret til 4 eller hovedret til 2 personer.
(Er du alene så
halver portionen.)
Med laks:
300 g nye kartofler
1 rødløg (skåret i både)
300 g laksefilet
(terninger)
1 tsk citronskal
(fintrevet)
2 spsk olie
frisk oregano
(finthakket)
salt og peber
*
Skrub kartoflerne
rene og kog dem 10 min i saltet vand.
Hæld vandet af
kartoflerne og vend dem sammen med rødløg, laks, citronskal, olie, oregano,
salt og peber.
Træk kartofler,
rødløg og laks på spid og steg dem på grillen ca. 10 min.
Vend nogle gange
undervejs og server som forret til 4 eller hovedret til 2 personer.
(Er du alene så halver
portionen).
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin