# Ingredienser:
400 g skinke i tern
1 pakke cocktailpølser
1 lille glas perleløg
Marinade:
¾ dl
sojasauce
3 spsk
ketchup
1 citron
saft fra
Tilbehør:
250 g ris
250 g ærter
2 peberfrugter
*
Tilberedning:
Sæt kød, pølser og perleløg på grillspid (små træspid kan
fint bruges).
Læg spiddene i et fad, hvorefter de pensles med den rørte
marinade.
Fadet sættes midt i en 250°C varm ovn i 15-20 minutter.
Ris og ærter koges (se vejledning på emballagen).
De 2 peberfrugter skæres ud i tern og serveres i en skål for
sig.
Brug evt. gul og rød peber, så bliver det også pænt at se
på.
Derudover kan der bruges: løg, tomat, kylling fisk, store
rejer, champignon - ja, hvad har du i dit køleskab? -