600 g kalkunbryst (evt. kyllingebryst)
500 g champignon
8 skalotteløg
4 tomater
160 g kalkunbacon
1 dl olivenolie
8 fed hvidløg
salt og peber
500 g bagekartofler
2 løg
2 porrer
4 timian kviste
4-6 skiver bacon fx kalkun
Skær kødet i tern på 2x2 cm.
Rens champignon, halver skalotteløg og skær tomaterne i både.
Sæt skiftevis kød, bacon, skalotteløg og tomater på grillspid.
Pensl med olivenolie og krydr med presset hvidløg, salt og peber.
Lad spiddene grille på trækul, gerne med timiankvist og laurbærblade mellem kullene - det giver både smag og duft til kødet.
Kartoflerne skæres i pæne stykker og koges halvt færdige.
Skær løg og porre i mindre stykker og læg dem i et smurt ovnfast fad sammen med kartofler og timian og evt lidt hvidløg.
Steg kartoflerne færdige i ovnen med lidt olivenolie på.
Pynt med nogle skiver sprødstegt bacon og lidt kryddergrønt.