Logo

Grillspid med laks, majs, tomater og grøn peber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillspid med laks, majs, tomater og grøn peber

 

Grillspid er typisk noget man forbinder med stykker af kød og grønt på et spid, men kan også laves i en mere lakse stil, som der er gjort her.

4 personer. Arbejdstid: 0-15 min. Samlet tid: 20 min.

 

# Ingredienser

4 majskolber

400 g laksesteaks

16 cherrytomater

1 grøn peber

1 lime

1 nip salt

1 nip peber

olie til risten

8 grillspid

*

Skær majs, laks og peberfrugt i ønskede stykker

Fordel det på træpindene sammen med cherrytomater, og kom limesaft, salt og peber over

Grill det i 7-10 min. alt efter, hvor meget gang der er i grillen

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.651 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her