Logo

Grillet tun med oliven

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 skiver frisk tun a 150 g
12 forårsløg
100 g kapers
100 g sorte oliven
2 faste tomater
10 blade frisk basilikum
2 spsk olivenolie
1 knsp.Sukker
1 spsk rødvinseddike
salt
friskkværnet peber

Fisken pensles med olivenolie og drys ses med salt og peber.
Rens løgene og brug kun det hvide.

Løgene hakkes og karameliseres i vineddike og sukker i 3 min.
Tilsæt kapers, oliven og finthakket basilikum sammen med de udkernede og hakkede tomater.

Tænd for grillen og sæt fisken i ovnen/på grillen , giv den 2 min på hver side.
Smør olivenblandingen ovenpå hver fiskeskive, og sæt dem igen under/på grillen til det hele er varmt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.804 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her