Prøv denne lidt anderledes kikærtetzatziki med agurk, masser
af urter og citron serveret til grillet kyllingebryst og evt. en grøn salat. Få
opskriften her
4 personer. Arbejdstid: 15-30 min. Samlet tid: 30 min.
Ingredienser:
4 kyllingebryst
2 spsk olie
1 spsk tørret oregano
1 ds kikærter
1 agurk
1 rødløg
¼ bdt. dild
4 stængler mynte
2 fed hvidløg
1 citron u/sprøjtet
3 dl græsk yoghurt
salt og peber
*
Flæk agurken på langs, skrab den fri for kerner med en teske
og skær den i små stykker.
Hak rødløg, dild og mynte meget fint og riv hvidløget på den
fine side af rivejernet.
Riv citronen på den fine side af rivejernet og pres saften
derfra og rør det sammen med yoghurt og resten til tzatzikien.
Tilsæt kikærterne og smag til med salt, peber og citronsaft
Bank kyllingebrysterne flade, vend dem i olie, oregano, salt
og peber.
Grill kyllingen på en varm grill i ca. 1-2 minutter på hver
side.
Anret kylling med kikærtetzatziki, kan fint serveres med
brød eller grønsalat.
Tips: Kan laves med røde kidneybønner og black-eyed bønner.