4 tunbøffer
1 spsk olivenolie
1 fed hvidløg
timian, frisk
Pastasalat:
300 g pasta
100 g rucola eller andet salat
200 g cherrytomater
1 rødløg
1 bundt forårsløg
Dressing:
¼ dl olivenolie, eller mindre
½ citron, saft heraf
1 fed hvidløg
salt og peber
Rør en marinade af olivenolie, presset hvidløg og frisk timian. Smør marinaden på tunbøfferne og lad dem marinere i ½ time.
Pastasalat.
Kog pastaen som angivet på emballagen og afkøl den. Skyl salaten og lad den afdryppe. Halver cherrytomaterne og skær løget i tern. Forårsløgene skæres i strimler. Vend ingredienserne til pastasalten med let hånd.
Dressing.
Rør en dressing af olie, citronsaft, presset hvidløg, salt og peber. Hæld dressingen over salaten.
Grill tunbøfferne i 2-3 min. på hver side og server dem med pastasalaten.