1 stk svinemørbrad
½ tsk salt
Sauce:
3 fed hvidløg
½ spsk frisk ingefær
6 spsk hvidvinseddike
2 spsk sukker
2 spsk tomatketchup
1 ½ spsk brun farin
1 spsk hakket jalapeno
½ tsk salt
Sauce: Pres hvidløget og riv ingefæren.
Bland alle ingredienserne til saucen i en lille gryde.
Bring saucen i kog og lad den simre i 5 min. Hæld saucen i en lille skål.
Klargør en grill.
Lad bambuspinde (ca. 4 pr. person) ligge i vand i 30 min.
Skær imens mørbraden i skiver på ca. 1 cm tykkelse.
Lav hver kebab ved at spidde 3-4 stykker kød med en bambuspind.
Drys hver kebab med salt og pensl dem på alle sider med barbequesaucen.
Grill kebabs i ca. 10 min. i alt. Vend dem jævnligt undervejs.
Pensl evt. med overskydende sauce undervejs.