Logo

Grillede svinekebabs med barbequesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillede svinekebabs med barbequesauce

 

1 stk svinemørbrad
½ tsk salt

Sauce:
3 fed hvidløg
½ spsk frisk ingefær
6 spsk hvidvinseddike
2 spsk sukker
2 spsk tomatketchup
1 ½ spsk brun farin
1 spsk hakket jalapeno
½ tsk salt

 

Sauce: Pres hvidløget og riv ingefæren.

Bland alle ingredienserne til saucen i en lille gryde.

Bring saucen i kog og lad den simre i 5 min. Hæld saucen i en lille skål.

Klargør en grill.

Lad bambuspinde (ca. 4 pr. person) ligge i vand i 30 min.

Skær imens mørbraden i skiver på ca. 1 cm tykkelse.

Lav hver kebab ved at spidde 3-4 stykker kød med en bambuspind.

Drys hver kebab med salt og pensl dem på alle sider med barbequesaucen.
Grill kebabs i ca. 10 min. i alt. Vend dem jævnligt undervejs.

Pensl evt. med overskydende sauce undervejs.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.786 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her