Logo

Grillede bovsteaks med krydret pastasalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 bovsteaks, ca. 1 ½ cm tykke
evt. 1 spsk barbecue grillsauce

Salat:
250 g tørrede pastarør eller skruer
1 peberfrugt
evt. 1 lille chili
1 lille agurk
evt. 2 spsk kapers
10 oliven uden sten

Dressing:
3 dl tomatjuice
1 ½ spsk olie
1-2 fed hvidløg
2 spsk frisk basilikum eller 2 tsk tørret
1 bundt persille
1 tsk mild paprika
1 citron
salt og peber

Kog pastaen efter anvisningen.

Pisk tomatjuice, olie, presset hvidløg og finthakket basilikum og 2 spsk finthakket persille sammen og smag til med paprika, ca. 1 spsk citronsaft, salt og peber.

Skær peberfrugten i små tern.

Flæk chilien, skrab kernerne ud og snit den i tynde skiver.

Lad pastaen dryppe af og vend den straks i dressingen sammen med peberfrugt og evt. chili.

Lad salaten trække mindst ½ time, gerne længere.

Lige før servering blandes agurk i små tern i salaten, evt. også kapers og oliven i tynde skiver.

Lav fire snit i sværen på bovsteaksene.

Dup kødet tørt og pensl evt. med grillsauce. Krydr med peber.

Grill dem ca. 7-8 minutter på hver side.

Krydr med salt. fed t og ben fra fjernes på tallerkenen.

Bovsteaks kan også steges på pande.

Brun ved god varme 1 minut på hver side.

Skru ned til middel varme og steg dem 6-7 minutter på hver side, til de er gennemstegte.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.265 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her