Krydderiblanding:
6 fed hvidløg
½ tsk frisk chili, finthakket uden kerner (eller tørret)
2 spsk citrongræs
2 spsk frisk ingefær
2 spsk gurkemeje
½ l kokosmælk
4 spsk limesaft
4 squash
250 g blomkål
100 g minimajs
2 spsk sojasauce
1 dl frisk basilikum
A. Krydderiblanding: Knus hvidløg, chili, citrongræs, ingefær og gurkemeje til en krydderimasse i en morter.
B. Hæld halvdelen af kokosmælken op i en wok og bring det i kog.
Tilsæt krydderimassen og pisk ved høj varme, til massen er opløst.
Skru ned for varmen.
Tilsæt resten af kokosmælken samt limesaft og lad det simre, til kokosmælken tykner let.
C. Hak squash, blomkål og babymajs.
Tilsæt disse til wokken og bring atter wokkens indhold i kog.
Skru ned for varmen, lad det simre uden låg i 5 min. eller til grønsagerne er møre. Fjern wokken fra varmen og rør sojasauce samt basilikum i.
Tips: I stedet for frisk chili, kan du også købe sambal olek , der er en slags chiligrød, det er lidt lettere at styre.