Logo

Grønlangkål med hvidkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1000 g kogt hakket grønkål
500 g kogt hakket hvidkål
mælk/fløde
smør/margarine
salt
peber
suppe
evt. sukker

Hakket grønkål og hakket hvidkål tøes langsomt op i en gryde ved svag varme.

Tilsæt mælk/fløde, smør/margarine samt salt og peber efter smag.

Tilsæt suppe fra hamburgerryggen og evt. sukker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.350 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her