Logo

Grønlangkål med medister

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grønlangkål med medister


1 stor pakke frossen, hakket grønkål

smør eller margarine

4 spsk hvedemel

4 dl kaffefløde eller mælk

salt og peber

400 g grovhakket medister

Tilbe­hør: kartofler med skræl eller groft rugbrød, sennep

*

Læg den frosne grønkål i en tykbundet gryde med 3 spsk smeltet smør eller margarine.

Lad den langsomt tø op under låg og lad den derpå småkoge i 8 minutter.

Bag imens 2½ spsk fedtstof af med hvedemelet og spæd med så meget fløde eller mælk, at der dannes en stuv­ning.

Lad den koge godt igennem og rør hele tiden.

Tilsæt salt og peber og derpå den optøede grønkål.

Rist imens den itu skårne me­dister i fedtstof på panden.

Server den til kålen og server yderligere groft rugbrød og sennep til.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.486 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her