1 ½ finthakket løg (ca.150 g )
4-5 fed finthakket hvidløg
3 strimler bacon
35 g smør
700 g champignoner i skiver
1 tsk tørret rosmarin
½ spsk groft salt
peber
600 g kalkunbryst i tern (ca. 2 x 2 cm)
40 g smør
3 l vand
1 spsk groft salt
600 g frisk grøn tagliatelle (båndpasta)
7-8 dl Mornay Sauce
4 spsk ost
Svits løg, hvidløg og bacon i smøret, i ca. 1 min.
Tilsæt champignoner og rosmarin, og svits det med i ca. 8 min.
Tilsæt salt og peber.
Hæld blandingen i en stor skål.
Del kødet i 2 portioner og svits hver portion for sig i gyldent smør i gryden i ca. 2 min.
Bland kødet med løg og champignoner.
Bring vand og salt i kog.
Kom pastaen i og lad den koge i ca. 3 min.
Hæld pastaen i en sigte, og skyl den med koldt vand.
Læg lagvis -og i nævnte rækkefølge- svampeblanding, pasta og Mornay Sauce i 2 smurte ovnfaste fade.
Drys med ost og bag fadene midt i ovnen.
Bagetid ca. 30 min. ved 225ºC.
Tilbehør: Grøn salat og et godt glas rødvin.