Dressing:
1 spsk hvidvinseddike
3 spsk vindruekerneolie
2 spsk vand
¼ tsk fint salt
friskkværnet peber
Salat:
200 g blandet salat, fx rødbedeblade og feldsalat
2 kiwifrugter (ca. 150 g)
2 avocadoer (ca. 300 g)
75 g blåskimmelost 39%, fx HØNG Himmel Blå®
25 g smør
50 g cashewnødder
Tilbehør:
200 g flutes
Dressing: Pisk alle ingredienserne sammen og smag til.
Salat: Riv salaten groft. Skræl kiwifrugterne og skær dem i mindre stykker.
Del avocadoerne på langs og fjern sten og skræl.
Skær hver halvdel i tynde skiver. Anret salat, kiwi og avocado på 4 tallerkener. Del osten i små stykker og fordel dem henover salaten.
Lad smørret blive gyldent i en pande. Rist cashewnødderne i ca. 1 min.
Lad dem dryppe af på fedtsugende papir og fordel dem over salaten.
Dryp lidt dressing over og server resten ved siden af.
Tips: Salaten kan serveres som en let frokost til 4.
Fryseegnet: Nej.