Logo

Græsk farsbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dl løse ris, parboiled
1 ½ dl vand
½ tsk salt
250 g magert svinefars
250 g fårefars
1 æg (størrelse mellem)
1 dl mælk
1 tsk salt
friskkværnet peber

Fyld:
2 spsk persille, frisk hakket
½ - 1 fed hvidløg, knust
1 lille løg, hakket
100 g fetaost
20 g smør

salat:
4 dl yoghurt naturel
½ - 1 fedhvidløg, knust
½ - 1 tsk salt
friskkværnet peber
1 agurk i små tern

Tilbehør:
1 kg kartofler

Kom risene i kogende vand med salt. Rør rundt til vandet atter kommer i kog. Læg låget på og kog risene ved svag varme ca. 12 min. Tag gryden af og lad den stå endnu ca. 12 min.

Rør kød, æg, mælk og krydderier til en fars. Tilsæt de kogte let afkølede ris.

Fyld:
Bland persille, hvidløg og løg sammen og smuldre osten heri. Smør et ovnfast fad og læg heri fars og fyld lagvis så det danner et lille brød. Begynd og slut med et lag fars. Fordel smørklatter over farsbrødet og bag retten midt i ovnen.

Agurkesalat med yoghurt:
Smag yoghurten til med hvidløg, salt og peber og vend agurketernene heri. Stil salaten koldt indtil servering.
Tips:Ved frysning:
Stil det frosne farsbrød i en kold ovn. indstil på 200ºC og bag 1 time og 20 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.357 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her