2 gråænder
1 kg majroer, (helst runde)
100 g smør
12-15 småperleløg
1 spsk melis
1 spsk hvid vineddike
1 lille glas mørk rom
1 glas tør hvidvin
salt
peber
Skræl majroerne og kom dem i en gryde med halvdelen af smørret og lad dem blive brune på alle sider idet der røres rundt. Skræl de små løg. Når majroerne er gylden drys ses der sukker over. Lad dem karamelisere og kom derefter vineddiken i. Lad eddiken fordampe og tag gryden af ilden.
Læg ænderne i et stegefad og smør dem godt. Læg de små løg rundt om. Krydr med salt og peber og læg et par smørklatter ved løgene.
Sæt ænderne i en varm ovn og lad dem stege 15 min. ved 220°. Hæld nu rommen over og flambér. Læg majroerne ned i fadet og tilsæt hvidvinen og steg ænderne ca. 10-15 min.
Serveres rygende varme.