2 gråænder
1 kg jordskokker
100 g smør
1 spsk sukker
2 spsk hvidvinseddike
12-15 små perleløg
2 dl tør hvidvin
salt
peber
Skræl jordskokkerne og kom dem i en gryde med halvdelen af smørret og lad dem blive brune på alle sider idet der røres rundt. Skræl de små løg. Når jordskokkerne er gyldne drys ses der sukker over. Lad dem karamelisere og kom derefter vineddiken i. Lad eddiken fordampe og tag gryden af ilden.
Læg ænderne i et stegefad med låg og smør dem godt.
Læg de små løg rundt om. Krydder med salt og peber og læg et par smørklatter ved løgene. Sæt ænderne i en varm ovn og lad dem stege 20 min. ved 220°. Læg jordskokkerne ned i fadet, tilsæt hvidvinen læg, låg på og steg det hele færdig ca. 10-15 min. ved 160° Serveres rygende varmt.