Logo

Gorgonzolafyldt skinkemignon med lun auberginesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gorgonzolafyldt skinkemignon med lun auberginesalat

1 (300-400 g) skinkemignon

50 g mild gorgonzola

nogle blade salvie eller 1 tsk tørret

salt og peber

4 skiver letrøget spegeskinke fx Bauernskinke

ufarvet bomuldssnor eller kødnåle

Auberginesalat:

1 aubergine

1 courgette

2 spsk olie

1½ spsk citronsaft

½ spsk eddike

1-2 fed pressede hvidløg

salt og peber

friske sprøde salatblade

Tilbehør:

Små nye kogte kartofler, cherrytomater og laurbærblade på spid og flute

 

Skær en dyb lomme i mignonen.

Kom gorgonzola, salvie, salt og peber i lommen.

Svøb skinken omkring kødet, og snør stegen sammen.

Steg den i en kuglegrill ved at lægge kullene ud til siden.

Stil en foliebakke i bunden af grillen.

Læg kødet på risten over foliebakken.

Steg kødet under låg 25-30 minutter.

Stegen kan også steges på almindelig grill ca. 25 minutter, vær meget opmærksom, og vend den ofte.

Skær aubergine og courgette i 1½ cm tykke skiver.

Læg dem på grillen, og grill dem på begge sider, til de er møre.

Pisk olie, citronsaft, eddike, hvidløg, salt og peber sammen.

Læg grønsagerne i en skål, og hæld dressingen over.

Vend lidt sprøde salatblade i.

Skær kødet i skiver, og server det med auberginesalat og kartoffelspid.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.667 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her