Logo

God hverdagsmad i ovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ingredienser som til ½ kg frikadellefars
½ kg kartofler
½ kg gulerødder
1 pk. bacon i skiver
Salt, peber, revet muskatnød
Evt. 1 bdt persille
 
Indstil ovnen på 200ºC.
Rør en fars som når du laver frikadeller.
Skræl kartofler og gulerødder.
Kartofler skæres i tern, gulerødder i skiver.
Fordeles lagvis i ovnfast fad.
Drus salt, peber og revet muskatnød mellem lagene.
Fordel frikadellefarsen, så grønsagerne er dækkede.
Dæk farsen med baconskiver.
Sæt fadet i ovnen i ca. 45 min. eller til grønsagerne føles møre, når du
prikker i dem med en kødnål. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.375 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her