250 g hakket kalve- og flæskekød
60 g glasnudler
3 forårsløg i skrå skiver på ca. 2 cm (med noget af det grønne - gem
nogle pæne grønne toppe til pynt)
100 g usaltede cashewnødder
2 tsk hvidløg finhakket
1 spsk sort chilipasta middelstærk eller Hoisin sauce
1 tsk hel kardemomme afskallet og stødt
1 rød peber i smalle både
¼ blomkål i små buketter
2-3 spsk fiskesauce
3-4 tsk sukker
3-4 spsk olie til stegning
Læg nudlerne i blød i varmt vand (ikke kogende) i 10 minutter, hæld dem
i en sigte og lad dem dryppe af.
Klip løgtoppene til små koste på 10-12 cm. læg dem i iskoldt vand i en
times tid, inden de bruges til pynt til retten.
Rist cashewnødderne i ovenen eller i 1 spsk olie på panden og stil dem til
side.
Opvarm olien i en wok og steg hvidløg og sort chilipasta eller Hoisin sauce øjeblikkelig i.
Tilsæt det hakkede kød og kardemomme og lad det stege 2-3 minutter.
Kom dernæst nudler, rød peber og blomkål i og lidt forårsløg.
Smag efter med fiskesauce og sukker.
Kom lidt vand i så nudlerne ikke brænder fast.
Kom cashewnødder i til sidst, de skal kun have et øjeblik.
Pynt med løgtoppe og server straks.