Logo

Glasnudler med svinekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

250 g hakket kalve- og flæskekød
60 g glasnudler
3 forårsløg i skrå skiver på ca. 2 cm (med noget af det grønne - gem
nogle pæne grønne toppe til pynt)
100 g usaltede cashewnødder
2 tsk hvidløg finhakket
1 spsk sort chilipasta middelstærk eller Hoisin sauce
1 tsk hel kardemomme afskallet og stødt
1 rød peber i smalle både
¼ blomkål i små buketter
2-3 spsk fiskesauce
3-4 tsk sukker
3-4 spsk olie til stegning
 
Læg nudlerne i blød i varmt vand (ikke kogende) i 10 minutter, hæld dem
i en sigte og lad dem dryppe af.
Klip løgtoppene til små koste på 10-12 cm. læg dem i iskoldt vand i en
times tid, inden de bruges til pynt til retten.
Rist cashewnødderne i ovenen eller i 1 spsk olie på panden og stil dem til
side.
Opvarm olien i en wok og steg hvidløg og sort chilipasta eller Hoisin sauce øjeblikkelig i.
Tilsæt det hakkede kød og kardemomme og lad det stege 2-3 minutter.
Kom dernæst nudler, rød peber og blomkål i og lidt forårsløg.
Smag efter med fiskesauce og sukker.
Kom lidt vand i så nudlerne ikke brænder fast.
Kom cashewnødder i til sidst, de skal kun have et øjeblik.
Pynt med løgtoppe og server straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.237 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her