4 pakker glasnudler
2 spsk chilisauce
2 pok choy
2 friske røde chilier
1 gul peberfrugt
4 spsk soja
10 g friskrevet ingefær
200 g rejer (gerne de store)
frisk koriander
4 træspid
salt og peber
*
Kog glasnudlerne, så de er møre. Vend dem med chilisauce.
Snit pok choy fint sammen med chili og gul peberfrugt.
Lynsteg grønsagerne på en varm pande, og smag til med soja, ingefær, salt og peber.
Kom rejerne på spid, og steg dem derefter på en varm pande i 5 minutter på hver side.
Anret grønsagerne oven på glasnudlerne, og stik rejespiddet ned i nudlerne.
Drys med frisk koriander, eller server den ved siden af.
Tips: En let ret, hvor rejer kan erstattes af kylling eller laks.
Forbrændingsvenlig aftensmad på en haIv time. Hvad mere vil du have?