4 store kyllingebryster
4 papirtynde skiver parmaskinke / eller anden god skinke
4 tynde skiver mild ost
4-8 skyllede spinatblade
salt og peber
hvedemel
smør og olivenolie til stegning
Sauce af:
1 dl tør hvidvin
1 dl hønse bouillon
1 tsk citronsaft
salt og peber
2-3 spsk blødt smør
Flæk Kyllingebrysterne næsten helt igennem med en skarp kniv.
Fold kødet ud til et stort stykke og bank det ud, så tyndt som det er
muligt, evt. mellem pergamentpapir.
Læg skinke og osteskiver på kyllingekødet sammen med spinatblade og
drys med salt og peber.
Rul kyllingebrysterne sammen og hold dem sammen med en tandstik eller
bind bomuldssnor om.
Vend kødet i hvedemel og brun kyllingerullerne godt på alle sider i smør og
olie og læg dem i et ovnfast fad.
Kom vin, bouillon og citronsaft i en pande, kog det hele ind for kraftig
varme i 1 minut.
Smag til med salt og peber.
Pisk smørret i og hæld denne sauce ved kødet.
Sæt retten i ovnen ved 225ºC i 6-8 minutter.