4 personer. Kogetid i trykkoger: 15 min.
# Ingredienser
500 g fiskefars
1 stor reven gulerod
1 finthakket løg
1 skive selleri på ca. 100 g, groftreven
1 spsk friske krydderurter, fx persille, dild, kørvel
3 spsk smeltet smør
1 æg
6 skrubbe- eller rødspættefileter
* Tilberedning
Bland de revne grønsager i farsen sammen med krydderurterne, det smeltede smør samt ægget.
Smør en randform godt og kom halvdelen af fiskefarsen i.
Rul fiskefileterne sammen og fordel dem i randen ved siden af hinanden.
Drys dem med lidt salt og kom resten af fiskefarsen over.
Dæk formen med låg eller alufolie.
Stil randen på risten i gryden og hæld 2 dl vand ved.
Læg låg på gryden og bring den på tryk.
Lad det koge i 15 min.
Tag langsomt trykket af gryden.
Server fiskeranden med smeltet smør eller en citron- eller hollandaisesauce til samt kogte kartofler.
Smørdampede ærter kan kommes i midten af randen.