Logo

Frittata med squash, løg og cherrytomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Frittata med squash, løg og cherrytomater

 

Hurtig aftensmad på under 20 minutter. Jo, det kan sagtens lade sig gøre. Du får her opskriften på nem aftensmad, som er let at lave...Velbekomme

Til 4 personer

 

# Ingredienser

12 æg

1 squash

1 løg

2 fed hvidløg

5 g oregano frisk

3 spsk olie

200 g cherrytomater

1 rødløg

0.3 bundt basilikum

50 g revet parmesan

 

* Tilberedning

Pisk æggene godt sammen med salt og peber. 

Skær squashen i brede skiver, snit løg og hvidløg fint og steg til det er gyldent i 2 spsk olie på en bred pande sammen med oregano. 

Hæld æggemassen henover og lad det stege i ca. 5 min. ved svag varme.

Bages færdig i forvarmet ovn på 200 °C i ca 10-15 min. 

Halvér tomater, snit løg fint og pluk basilikum i blade.

Anret squash frittata med tomater, løg, basilikum og revet parmesanost.

 

Tips:

Frittata kan laves i alle afskygninger med kartoffel, squash, tomater og alverdens krydderurter, man kan også fint lave en stor familie frittata i en bradepande.

 

Energi: 2636 kj/628 kcal. Protein 31 g. Fedt 54 g. Kulhydrat 6 g. Kostfibre 31 g.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.475 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her