200 g oksefilet eller inderlår.
200 g kalveinderlår eller filet.
200 g svinekam eller skinke. (røget skinke eller hamburgerryg kan også bruges).
1 l. oksebouillon.
1 dl tør hvidvin.
3 spsk soyasauce.
Fonduesauce:
1 bæger kvark eller cremefraiche 18%.
½ dl letmælk.
1 løg
1 spsk karry.
Salt og friskkværnet hvid peber.
Tilbehør:
Saltagurker
Perleløg.
Pickles.
evt. diverse salat/grønsager.
Skær okse-, kalve- og svinekødet i små tynde skiver.
Læg dem på serveringsfadet, evt. rullet sammen en gang.
Kog bouillonen op med hvidvinen og soyasaucen.
Sæt fonduegryden på bordet.
Rør mælk og kvark sammen til fonduesaucen.
Kom det pillede, finthakkede løg i og krydr med karry, salt og friskkværnet peber.
Hæld saucen i et par små skåle.
Lad hver især spidde et stykke kød på fonduegaflen og sænke den i den kogende bouillon nogle få minutter, alt efter hvor gennemkogt man ønsker kødet.
Servér saltagurker, perleløg og pickles til i små skåle.