Logo

Fiskeruller med spinat og pasta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 skrubbe eller rødspættefileter
4 tynde skiver bacon
100 g spinat(frosne hele blade)
50 g smør
2 gulerødder
250 g frisk båndpasta med spinat
salt. peber
 
Snit gulerødderne i meget tynde strimler.
Drys fiskefileterne let med salt, fordel den optøede spinat på dem og
rul dem sammen.
Rul en skive bacon om hver og bind en bomuldstråd om.
Smelt smørret i en høj pande og kog gulerødderne i smørret i 2-3 min.
Kom fiskerullerne i og rist dem ganske let hele vejen rundt.
Krydr med peber og læg et låg over.
Lad dem simre i 10 minutter.
Kog pastaen efter anvisning på pakken.
Tag fiskerullerne op af panden og hold dem varme.
Vend den afdryppede pasta i stegesmøret og læg rullerne over.
Server straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.877 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her