800 g torskefilet
1 spsk fiskekrydderi
1 tsk salt
1 pakke ris
2 spsk tomatpure
saften af ½ appelsin
2 spsk Kikkoman soja
1 spsk kokosmel
100 g smøreost med ananas
3 dl fløde
½ rød peber
100 g revet ost 26%
1 pose blandede urter
Fiskekød og krydderier koges i 3-5 minutter
1 pakke ris og blandede urter koges i 15-20 minutter
Fisk, ris, sauce, rød peber, fløde, kokosmælk og smøreost røres sammen.
Sauce:
2 spsk tomatpure
saften af ½ appelsin
2 spsk kikkoman soja
1 spsk kokosmel
100 g smøreost med ananas
3 dl fløde
½ rød peber
Fisk - risblandingen - rød peber lægges i lag i et ovnfast fad, og sættes i
ovnen ved 180ºC i 15-20 minutter.
Den revne ost lægges på til sidst inden den sættes i ovnen.
Serveres med flûtes og salat.