500 gram fiskefars
1 æg
1 finthakket løg (ca. 50 gram)
3 spsk frisk hakket persille
¾ tsk groft salt
friskkværnet peber
25 gram smør (til stegning)
Lynstegte grønsager af:
1-2 squash (courgetter) (ca. 400 gram)
25 gram smør
100 gram friske minimajs
2 porrer i tynde ringe (ca. 200 gram)
2 tsk japansk soja
1 tsk frisk fintrevet ingefær
Friskkværnet peber
Rør fiskefarsen med æg, løg, persille, salt og peber.
Lad farsen hvile tildækket i køleskab i ca. 30 minutter.
Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en pande (ca. 21 cm. i diameter).
Fordel farsen i panden til en tyk pandekage.
Steg den ved svag varme i ca. 10 minutter.
Lad fiskepandekagen glide over på et grydelåg.
Kom resten af smørret på fiskepandekagen og læg panden over som et låg.
Vend den hurtigt og steg videre i ca. 10 minutter, forsat ved svag varme.
Lynstegte grønsager - Del squashene på langs og fjern kernerne.
Skær squashene i ca. ½ cm. tykke skiver (evt. små tern).
Lad smørret smelte i en wok eller dyb pande ved kraftig varme, men uden at det bruner.
Svits majsen ved jævn varme i ca. 2 minutter.
Tilsæt porreringe og svits i ca. 1 minut.
Tilsæt squash og svits yderlig i ca. 2 minutter (ca. 5 minutter i alt) Tilsæt resten af ingredienserne og smag til.