Logo

Fiskepandekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 gram fiskefars
1 æg
1 finthakket løg (ca. 50 gram)
3 spsk frisk hakket persille
¾ tsk groft salt
friskkværnet peber
25 gram smør (til stegning)

Lynstegte grønsager af:
1-2 squash (courgetter) (ca. 400 gram)
25 gram smør
100 gram friske minimajs
2 porrer i tynde ringe (ca. 200 gram)
2 tsk japansk soja
1 tsk frisk fintrevet ingefær
Friskkværnet peber

Rør fiskefarsen med æg, løg, persille, salt og peber.
Lad farsen hvile tildækket i køleskab i ca. 30 minutter.
Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en pande (ca. 21 cm. i diameter).
Fordel farsen i panden til en tyk pandekage.

Steg den ved svag varme i ca. 10 minutter.
Lad fiskepandekagen glide over på et grydelåg.
Kom resten af smørret på fiskepandekagen og læg panden over som et låg.
Vend den hurtigt og steg videre i ca. 10 minutter, forsat ved svag varme.

Lynstegte grønsager - Del squashene på langs og fjern kernerne.
Skær squashene i ca. ½ cm. tykke skiver (evt. små tern).
Lad smørret smelte i en wok eller dyb pande ved kraftig varme, men uden at det bruner.

Svits majsen ved jævn varme i ca. 2 minutter.
Tilsæt porreringe og svits i ca. 1 minut.
Tilsæt squash og svits yderlig i ca. 2 minutter (ca. 5 minutter i alt) Tilsæt resten af ingredienserne og smag til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.513 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her