Logo

Fiskepakke med tomat, hvidløg og oliven

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g fisk, fx. lakse- eller torskefilet
400 g kogte nye kartofler i skiver
8 stk soltørrede tomater
16 stk oliven i urtemarinade
1 tsk salt
2 spsk Grill Oil Garlic
2 knivspidser Valnøddekerner

Skær fiskene i portionsstykker og læg stykkerne på aluminiumfolie (30x30 cm).

Læg kartoffelskiver, tomater og oliven ovenpå og pensl med grillolie.

Strø salt og peber over.

Fold aluminiumsfolien til en pakke og grill pakkerne i ca. 10 minutter.

Serveres med Aioli (mayonaise smagt til med hvidløg, salt og peber) og et godt brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.461 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her