Logo

Fiskefrikadeller med rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g sej, gedde eller torsk
100 g rejer
1 løg, finthakket
1 æg
2 spsk hvedemel
2 dl skummetmælk
½ spsk olie
1 citron
¼ bundt persille

Hak fisken i en foodprocessor - ikke for fint. Kom farsen i en skål og tilsæt1 tsk salt og peber.
Kom løg og æg i farsen, og tilsæt hvedemel.
Rør mælken i lidt af gangen til farsen får en grødagtig konsistens.
Persille hakkes og tilsættes sammen med rejerne.
Stil farsen koldt i 30 min.
Varm olie på panden og form frikadellerne med en ske og steg dem 5-8 minutter på hver side ved svag varme til de er lysebrune.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.165 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her