Få vores nyhedsmail med ugens bedste opskrifter. Fx
nemme hverdagsretter og spændende salater samt lækre kager og desserter. Det er
naturligvis helt gratis.
(6-8 pers.)
#
500 g rødspættefileter
1½ dl tør hvidvin
½ tsk groft salt
180 g rejer
500 g champignoner
50 g smør
2 dl piskefløde
1 tsk hvedemel
½ tsk groft salt
hvid peber
evt. lidt citronsaft
Gratinering: 100 g revet, mild Danbo
2 spsk rasp
25 g smør.
Pynt: rejer
Tilbehør: flute.
*
Rul fiskefileterne med skindsiden indad.
Damp dem i en bredbundet gryde, i hvidvin tilsat salt, ca. 5
min. under låg.
Læg fileterne i et ovnfast fad og drys rejerne over.
Skær champignoner i skiver, og svits dem i smør.
Hæld fløde og fiskesuppe ved, drys mel over.
Kog stuvningen lidt ind.
Smag til og hæld den over.
Gratiner retten 10-20 min. øverst i ovnen, ved 225 °C til
den er gylden.