Logo

Fiskefingre med remoulade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fiskefingre med remoulade

 

Børn kan bedre lide maden, når de selv har været med i køkkenet. Lad dem hjælpe til med disse hurtige og sprøde fiskefingre og se, om ikke de bliver godt modtaget. Nøj det' for børn.

3-4 personer. Arbejdstid: 20 min. Stege-/kogetid: 20 min.

 

#

600 g mørk- eller lyssej i filet (torsk, kulmule eller anden hvid fisk)

3 spsk hvedemel

salt og friskkværnet peber

1 æg

2 dl rasp

25 g smør

2 spsk olie

 

Remoulade:

2 dl hakket piccalilly (eller pickles)

1 dl mayonnaise eller cremefraiche 18%

 

Tilbehør:

2 skoleagurker

1 citron

dild

kogte kartofler eller rugbrød

*

 

Rør en remoulade af piccalilly og mayonnaise.

 

Skyl fisken i en skål med iskoldt vand, og dryp af på køkkenrulle.

Skær fisken i mindre stykker (4-5 cm lange og brede).

 

Krydr mel med salt og peber.

Vend hvert stykke fisk på begge sider i blandingen.

Vend derefter i sammenpisket æg og til sidst i rasp.

 

Steg fisken sprød i 2-3 min. på hver side i varmt smør og olie på en pande.

 

Server de varme fiskefingre med remoulade, agurkestænger, citronstykker, dild og kartofler.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.477 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her