Logo

Fiskefilet med sennepssauce og grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fiskefilet med sennepssauce og grønsager

250 g frosne eller friske grønsager

sejfilet

salt og peber

1 tsk hvedemel

2 tsk olie

2 spsk cremefraiche 9%

1 tsk sennep

1 tsk hakket dild

kogt naturris.

Kog eller damp grønsagerne.

Krydr sejfileten med salt og peber og vend den i hvedemelet.

Steg fisken i olien.

Rør cremefraiche , sennep og dild sammen.

Servér saucen med grønsagerne, fisken og kogte naturris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.824 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her