Server fisken med ris og yoghurt rørt med mynte.
# Ingredienser
500 g filet af torsk, lange, lyssej eller havkat
1 bananblad
Grøn masala-pasta:
1 tsk korianderfrø
1 tsk kardemommefrø
3 fed hvidløg
2 cm frisk ingefær
2 grønne chili
½ potte koriander
½ potte mynte
1 dl kokosmælk
Saft af 2 lime
* Tilberedning
Grøn masala-pasta: Kør alle ingredienser til en pasta på blenderen.
Læg banan bladet i blød i kogende vand et par minutter.
Skær bladet i 4 store stykker.
Skær fisken i portionsstykker og læg et stykke fisk på hvert stykke bananblad.
Luk bladet omkring fisken pakket ind som en lille gave.
Læg pakkerne i et ovnfast fad med lidt vand og bag i ovnen ved 170 ºC i ca. 20 min.
Dryp pakkerne med lidt væde af og til.
Server pakkerne ledsaget af fx ris, men undlad at spise bananbladene, de er meget svære at tykke, men giver en skøn smag til fisken.