600 g oksemørbrad
½ tsk køkkensalt
½ tsk peber
1 tsk olie
2 skalotteløg
1 dl cognac
1 dl oksekødsbouillon
3 spsk marinerede grønne peberkorn
1 tsk dijonsennep
Tilbehør: Kartoffelmos eller ovnstegte kartofler samt grøn salat.
Skær oksemørbraden ud i bøffer, krydr dem med salt og peber.
Varm olie i en stor pande over middelhøj varme.
Tilsæt bøfferne og steg dem i 5 min. på hver side, eller til kødet har den ønskede status.
Fjern bøfferne fra panden og hold dem varme.
Tilsæt hakkede skalotteløg til samme pande og svits dem i 30 sek.
Tilsæt cognac og steg videre ganske kort.
Tilsæt herefter bouillon, peberkorn og sennep og rør godt rundt.
Skru ned for varmen, kog videre i 2 min. under konstant omrøring.
Servér saucen sammen med de varme bøffer.