½ kg hakket flæskekød
2 spsk hvedemel
1 ½ spsk revet løg
1 ½ tsk groft salt
1 æg eller 2 æggehvider
friskkværnet peber
2 dl mælk (ca.)
50 g smør
Smørdampede grønsager:
75 g smør
250 g fintsnittet hvidkål
250 g groftrevne gulerødder
250 g porrer i tynde ringe
1 tsk groft salt
½ dl vand
Pandekage:
Bland kød, hvedemel, løg, krydderier og æg i en skål.
Rør mælken i lidt efter lidt.
Lad smørret gyldne i en stegepande.
Bred farsen ud i panden og bag den som én stor pandekage 6-7 min på hver side ved jævn varme.
Smørdampede grønsager:
Smelt smørret i en tykbundet gryde og læg grønsagerne i.
Salt og vand tilsættes.
Dampes møre under låg ved svag varme i 10 min.
Hældes over farspandekagen og drysses med hakket persille.