Logo

Farshorn med mandler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket svinekød
¾ dl rasp
1 ½-2 dl bouillon
1 æg
1 tsk salt
¼ tsk peber
1 fed presset hvidløg
50 g mandler
1 tsk tørret basilikum
½ dl hakket persille

Skyl krydderurterne grundigt og hak dem godt.
Rør kød med æg, salt, krydderier og hvidløg.
Spæd med bouillonen lidt efter lidt.
Saml farsen med rasp.
Den må ikke være for lind.
Lad den hvile 10 minutter.

Hak mandlerne imens, og vend dem i til sidst.
Form farsen til et horn, eller hæld det i en form.
Bages ved 160ºC i 45-50 minutter.

Serveres med salat og smørsauce. Evt. hvidløgssmør eller persillesmør.
Tips:
Hasselbagte kartofler kan sættes ind i ovnen på samme tid.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 2.472 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her