4-6 porrer
500 g hakket svinesmåkød
4 spsk hvedemel
1 spsk kartoffelmel
2 æg
2 dl danskvand eller mælk
1 lille revet løg
reven muskatnød
salt
peber
æg
rasp
75-100 g smør/margarine
Bland kødet med hvedemel og kartoffelmel. Kom æggene i og rør grundigt.
Rør danskvand/mælk i. Krydr med revet løg, muskatnød, salt og peber.
Lad farsen hvile på et køligt sted 1-2 timer.
Skyl og rens porrerne omhyggeligt og skær dem i 6 cm lange stykker.
Kom porrerne i kogende, letsaltet vand og lad dem koge knap møre 3-5 min.
Lad porrerne dryppe af og afkøle.
Drys lidt rasp på et stykke pergamentpapir.
Bred lidt fars ud og læg et stykke porre på farsen. Saml farsen om porren.
Vend rullen i rasp, derpå i æg og atter i rasp.
Smelt fedtstoffet gyldent og steg porrerne 5-6 min. på hver side.
Servér med smørdampede, kogte eller stuvede grønsager.
Kogte kartofler eller kartoffelgratin er også godt tilbehør.
Tomatsauce eller en sauce af porrevand og mælk/fløde kan også serveres til.