1 poulard
salt
peber
lidt stødt ingefær
Fars:
250 g hakket kalvekød
1 løg
1 æg
1-2 spsk rasp
1-2 spsk hakket persille
timian
smør til stegning
2-3 tsk karry
¾ l. bouillon
1-2 røde peberfrugter
2 dl fløde 13%
sauceejævner
Tilbehør:
500 g champignon
400 g sukkerærter
løse ris
Rens fuglen godt og gnid den ud- og indvendig med salt og peber og en smule stødt ingefær.
Fars:
Rør kødet med revet løg, æg , rasp og persille og smag til med salt, peber og timian. Fyld farsen ind i fuglen og luk med kødnåle og brun den grundigt på alle sider i smør i en stegegryde. Drys med karry under bruningen. Tilsæt bouillon og lad koge under låg ved svagt blus ca. 1 time, til kødet er helt mørt. Vend en gang undervejs. Tilsæt strimlet peberfrugt de sidste 10 min.
Sauce:
Kog stegeskyen op med fløde, jævn med sauceejævner og smag til med karry, salt og peber.