Logo

Farsbrød med vildtsmag

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kogte kolde kartofler
200 gram hakket oksekød
200 gram hakket flæskekød
2 dl piskefløde
1 spsk soya
1 tsk salt
½ tsk sort peber
8–10 knuste enebær
smør
 
Sauce:
Kantareller
1 spsk smør
salt og peber
2 spsk hvedemel
4 dl fløde
 
Mos kartoflerne.
Bland det hakkede kød med kartoflerne, piskefløde, soya og krydderier. Ælt farsen godt igennem.
Form farsen til et brød – som lægges i et smurt ovnfast fad.
Pensl farsen med lidt smeltet smør og steg den herefter ca. 45 minutter ved 175ºC.
Lav saucen imens:
Klargør svampene (anvend evt. frosne svampe – eller kantareller på dåse). Svits kantarellerne i smør i en kasserolle.
Krydr med salt og peber og drys melet over.
Rør godt rundt og spæd til med fløde – eventuelt halvt vand – halvt fløde. Kog saucen op og lad den simre videre i 3 – 5 minutter.
Tag farsbrødet ud og skær det i skiver.
Server saucen til – som tilbehør kan serveres kartofler og dampede haricots verts.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.220 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her