Logo

Farsbrød med pikant ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket oksekød
½ bæger Pikant ost fra Buko
1-2 løg
1 ds flåede tomater
1 glas champignon i skiver
salt
peber
evt. paprika
evt. lidt Maizena hvedemel

Form kødet til et brød.
Lav en dyb rille i og fyld op med Pikant ost.
Luk det til og stil det i et ovnfast fad på lukningen.
Drys med salt og peber.
Stil det i ovnen ved 200ºC i ca. 1 time.
Hæld saucen ved i de sidste 15 minutter.

Sauce:
Svits løg i en gryde.
Kom de flåede og mosede tomater + champignonerne i.
Krydr med salt, peber og paprika e.l.
Lad det simre i 5-10 min.
Hvis man synes det er for tyndt kan man jævne med lidt Maizena hvedemel.
Hæld det i fadet ved farsbrødet i de sidste 15 min.
Servér med løse ris og evt. flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.980 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her