500 g hakket oksekød
½ bæger Pikant ost fra Buko
1-2 løg
1 ds flåede tomater
1 glas champignon i skiver
salt
peber
evt. paprika
evt. lidt Maizena hvedemel
Form kødet til et brød.
Lav en dyb rille i og fyld op med Pikant ost.
Luk det til og stil det i et ovnfast fad på lukningen.
Drys med salt og peber.
Stil det i ovnen ved 200ºC i ca. 1 time.
Hæld saucen ved i de sidste 15 minutter.
Sauce:
Svits løg i en gryde.
Kom de flåede og mosede tomater + champignonerne i.
Krydr med salt, peber og paprika e.l.
Lad det simre i 5-10 min.
Hvis man synes det er for tyndt kan man jævne med lidt Maizena hvedemel.
Hæld det i fadet ved farsbrødet i de sidste 15 min.
Servér med løse ris og evt. flûtes.