2 stk kyllingebryst med skind
½ dl olivenolie
1 stk lille bundt estragon
Salat:
fx : rucola, radiser, grønne asparges, tomat, agurk, purløg, kørvel,
solsikkespirer, sukkerspirer
2 skiver sandwichbrød skåret i tern
Dressing:
3 dele hvid balsamico eddike
3 dele olivenolie
salt og peber
Skindet fjernes fra kyllingebrysterne og de marineres med olivenolie og
finthakket, skyllet estragon i en times tid.
Kyllingeskindet strimles og ristes i lidt olie.
Tilsæt brødternene og rist dem gyldne og læg dem herefter på
fedtsugende papir.
Grønsager og spirer skylles og slynges fri for væde.
Tomater (brug kun tomatkødet), asparges, radise og agurk findeles og
befries for eventuelle kerner.
Balsamicoeddiken røres med olien til en dressing som tilsmages med salt
og peber.
Heri vendes salat, spirer og grønsager.
De marinerede kyllingebryster ristes på en varm grillpande og steges
derefter færdig i ovnen.
Salaten anrettes på en tallerken og garneres med de lune
kyllingebryster, der dekoreres med brødtern og sprødstegt kyllingeskind samt estragonkviste.