4 engelsk bøf/entrcöte/oksemørbrad
1 tsk salt
groft kværnet peber
30 gram hvidløgssmør
1 tsk revet citronskal
1-2 spsk hakket persille
2 tomater
perleløg eller fint snittede porrer (efter smag)
Steg bøfferne 1 minut på hver side på en tør pande, derefter drysses de
med salt og peber.
Rør hvidløgssmør, citronskal og persille (porrer) sammen og skær
tomaterne i skiver.
Læg hver bøf på et stykke alufolie og fordel tomatskiver, smør og
persille (porrer) ovenpå.
Luk folien som en konditorpakke og læg pakken på en plade, som sætter
i ovnen på 225ºC (forvarmet) i 5-7 minutter.
Server bøfferne i pakkerne og brug stegeskyen som sauce sammen med
tilbehøret.
Tilbehør: bagt kartoffel og salat
Der kan evt. hældes lidt rødvin i pakkerne, inden de kommer i ovnen.