4 kyllingefileter á 125 g
500 g gulerødder
150 g roe, kålrabi eller majroe
1 spsk olivenolie
1 fed hvidløg pillet
1 tsk paprika
¾ tsk friskkværnet peber
¾ tsk salt
2 dl vand
2 spsk hakket frisk oregano
oregano til garneringen
Sæt ovnen på 200ºC.
Skræl gulerødder og kålrabi og skær dem i 1 cm tykke og 2 ½ cm
lange stykker.
Opvarm olien ved jævn varme i en stor ovnfast gryde.
Tilsæt hvidløgsfeddet og steg det i 3 min.
Tag hvidløget op og kassér det.
Skru lidt op for blusset.
Halver kyllingefileterne og krydr dem med paprika, peber og salt.
Kom kyllingefileterne i gryden og brun dem 2 min på hver side til de er
gyldne.
Læg kyllingen på et fad og stil til side.
Tilsæt rodfrugter, vand og oregano i gryden.
Steg i 5 min og læg så kyllingefileterne i.
Dæk gryden med alufolie.
Sæt madgryden i ovnen og steg til kyllingen ikke længere er rosa indeni og rodfrugterne er møre, 20-25 min.
Garner med frisk oregano og server straks.